Winkelmanager Antwerpen | Fulltime

Omschrijving

Ben jij een gedreven winkelmanager die barst van de ambitie, of ben jij een ervaren verkoopmedewerker die op korte termijn een leidinggevende functie in de retail ambieert ? En wil jij de uitdaging aangaan om de eerste outlet winkel van lampenlicht in België een vliegende start te geven? Dan is deze job precies wat je zoekt! Want, voor onze nieuw te openen winkel aan de Bredabaan in Antwerpen (Schoten) zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (38 uur) winkelmanager.


Wat ga je doen?

Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze outlet winkel vol met sfeerverlichting. In onze outlet winkels krijgen retourproducten van onze online webshop een tweede kans. Als echte shopmanager maak je de juiste bezettingsplanning en stuur je jouw team op een enthousiaste manier aan door het geven van duidelijke werkinstructies. Door jouw coachende en motiverende vaardigheden creëer je een prettige werksfeer en zorg je ervoor dat jouw medewerkers iedere dag met plezier hun werk kunnen doen. Hierdoor zorg jij er samen met jouw team voor dat klanten een goed advies krijgen en met een WOW gevoel de deur uit gaan. Je zorgt met jouw ervaring en inzicht dat de outlet producten op een efficiënte manier verwerkt worden en realiseer je een aantrekkelijke presentatie in de winkel. Kortom: een goed georganiseerde winkel? Daar word jij blij van!

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal secundair onderwijs werk- en denkniveau (BSO, TSO, ASO) en bij voorkeur een opleiding hebt afgerond richting retailmanagement;

 • een paar jaar ervaring hebt als shopmanager of leidinggevende in de detailhandel of omdat jij de ambitie hebt dit op korte termijn te gaan verwezenlijken; 

 • super betrokken bent en people management geen geheimen voor jou heeft;

 • ambitieus en gedreven bent om de gestelde KPI's te behalen;

 • in staat bent om klachten of problemen op een goede manier zelfstandig op te lossen;

 • flexibel inzetbaar bent en werken op koopavond en in het weekend niet erg vindt;

 • de Nederlandse taal goed beheerst en ook een woordje Engels spreekt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een uitdagende zelfstandige fulltime job van 38 uur per week;
 • een leuke functie in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met webshops in vele Europese landen en fysieke winkels in Nederland, Polen en nu dus ook België!
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • veel zelfstandigheid en een informele werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een uitstekende begeleiding in het inwerktraject, afgestemd op jouw ervaring;
 • een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • een aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vijf fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons hoofdkantoor en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert (Nederland).


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.