Warehouse Operator

Omschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een sfeervolle moderne Warehouse omgeving? En wil jij aan de slag in een actieve functie waar jij je logistieke kwaliteiten kwijt kan? Wacht niet langer en kom ons Warehouse team in Hapert (vlakbij Eindhoven) versterken voor 32-40 uur per week!


Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het picken van orders met een handscanner en onze automatische en wendbare trek-karren. Ook het inpakken en verzendklaar maken van goederen is onderdeel van jouw takenpakket. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het controleren en verzenden van onze orders naar verschillende Europese landen. Ook kun je ingezet worden bij inbound werkzaamheden, waaronder het lossen van containers of het inboeken van voorraad. Eventueel zorg je er met behulp van een reachtruck voor dat de voorraad in het magazijn altijd aangevuld is, zodat onze pickers nooit stil vallen. Kortom een actieve functie waar je niet stil hoeft te zitten. Hierdoor vliegt jouw dag voorbij! Mocht je ervaring hebben als reachtruck chauffeur of je hierin willen specialiseren, dan is het behalen van een certificaat via ons ook zeker mogelijk. 


Ben jij geen ochtendmens of moet je 's morgens de kinderen naar school brengen? Geen probleem! Deze functie is eventueel in te delen in de avondshift van 12:30 tot 21:30 uur. Op onze avond- en weekenduren zijn ook toeslagen van toepassing. 

Vereisten

Wij zoeken wij jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en misschien al ervaring hebt in een magazijn;
 • zorgvuldig werkt en een actieve houding hebt;
 • van aanpakken weet en bereid bent om nèt dat stapje meer te zetten;
 • beschikt over eigen vervoer naar Hapert;
 • jij beschikbaar bent voor minimaal één avond per week en één keer in de maand in het weekend wil werken;
 • voldoende beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal hebt, om documenten en systemen te kunnen begrijpen.


Wij bieden jou...

 • een verantwoordelijke actieve functie met uitzicht op een vast contract;
 • de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamisch snelgroeiende internationale organisatie;
 • de mogelijkheid om te werken binnen een modern magazijn met geautomatiseerde processen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, volledige pensioenvoorziening en extra toeslagen op avond- en weekenddagen;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze (op 1,5 meter afstand) en werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt.


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 16:00 uur of 12:30 - 21:30 uur.

Zaterdag van 08:00 - 17:00 uur.

Zondag van 07:00 - 16:00 uur of 12:30 - 21:30 uur.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.