Verkoopmedewerker Heerlen | Fulltime/Parttime

Omschrijving

Heb jij, net als wij, een passie voor verkopen en interieur design en wil jij ons helpen Europa een beetje sfeervoller te maken? En ben jij een verkooptalent met twee rechter handen en wil jij bijdragen aan onze missie; 100% sfeerdekking in Europa? Lees dan snel verder!  Voor onze outlet winkel op Woonboulevard Heerlen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor 20 - 38 uur per week. Ook zijn we nog op zoek naar oproepkrachten voor de koopavond en in het weekend (12 uur).


Laat ons je skills zien!

In onze outletstores krijgen retour ontvangen producten van online (webshop) verkopen een tweede kans. Samen met je collega’s verwerk je de ingekomen goederen en zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen in de winkel.

Oké het draait niet allemaal om de sales. Maar jij weet de wensen van de klanten op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen en je deinst er niet voor terug om klanten te adviseren tijdens het aankoopproces in de winkel.

Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Je weet hoe je met een kassa om moet gaan en je beschikt over de basiskennis van computervaardigheid. Je bent er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken en een lamp te vervangen en te monteren.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • van de handen uit de mouwen steken houdt en stil zitten maar moeilijk vindt;
 • klanten blij weet te maken met jouw goede klantenservice en vlotte babbel;
 • klanten het gevoel geeft dat ze welkom zijn en altijd tevreden de deur uit laat lopen;
 • flexibel inzetbaar bent, ook op donderdagavond, zaterdag en/of zondag;
 • in ieder geval de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;
 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een leuke flexibele afwisselende parttime of fulltime baan;
 • een mooie baan in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met webshops in vele Europese landen en fysieke winkels in Nederland, Polen en binnenkort ook in België;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • veel zelfstandigheid en een informele werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • een aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vijf fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.