Verkoopmedewerker Antwerpen | Fulltime/Parttime

Omschrijving

Ben jij hét verkooptalent dat we zoeken? Ben je klaar om je steentje bij te dragen aan het succes van de allereerste outletwinkel van lampenlicht in België? Lees dan onze vacature! Jij bent het visitekaartje van lampenlicht Antwerpen. Voor onze nieuwe winkel aan de Bredabaan in Antwerpen (Schoten), zijn wij op zoek naar meerdere flexibele verkoopmedewerkers voor 20 - 38 uur per week.

Wat ga je doen?

In onze outlet winkels krijgen retourproducten van onze webshop een tweede kans! Samen met het team verwerk je alle goederen die binnenkomen in het magazijn en zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen in de winkel. Jij weet direct de wensen van de klanten op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen en je deinst er niet voor terug om klanten proactief te adviseren tijdens het aankoopproces in de winkel.

Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Werken met een kassa is voor jou niks nieuws en je beschikt over de basis computervaardigheden. Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en een lamp te vervangen en monteren. 


Mocht je beschikken over de ambitie en de juiste werkervaring dan is er de mogelijkheid om op korte termijn door te groeien naar shopmanager of leidinggevende.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal beschikt over secundair onderwijs werk- en denkniveau, -een eerste ervaring in de verkoop is een duidelijke plus en ook schoolverlaters zijn welkom;
 • met veel goesting onze klanten verder helpt om de juiste sfeer neer te zetten bij hen thuis;
 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • een vlotte babbel hebt waardoor onze klanten altijd tevreden de deur uit gaan;
 • stilzitten maar moeilijk vindt en graag de handen uit de mouwen steekt;
 • flexibel inzetbaar bent, ook op donderdagavond, zaterdag en/of zondag;

 • bij voorkeur de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een leuke flexibele fulltime of parttime job;
 • een mooie job in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met webshops in vele Europese landen en fysieke winkels in Nederland, Polen en nu dus ook België! 
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • veel zelfstandigheid en een toffe werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een uitstekende begeleiding in het inwerktraject, afgestemd op jouw ervaring;
 • een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • een aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vijf fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons hoofdkantoor en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert (Nederland).


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.