Online Marketeer | SEA Traineeship

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een mooie start van jouw carrière en ben je helemaal gek van alles wat met online marketing te maken heeft? Kun je niet wachten om alle ins en outs te leren over de online marketing kanalen en het online marketing vak? Lijkt daarnaast SEA/PPC als specialisatie jou het mooiste wat er is? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een junior SEA Specialist voor ons Commerce/Marketing team in Hapert (regio Eindhoven).


Wat ga je doen?

Samen met het marketingteam, wat inmiddels uit 19 specialisten bestaat en blijft groeien, is het jouw missie om de Europese markt te bestormen en heel Europa kennis te laten maken met de sfeerproducten van lampenlicht. Samen met jouw collega's van team Traffic ben je verantwoordelijk voor het beheer- en budgetten van alle SEA / PPC campagnes die draaien over 28 Europese landen. Voor jou als online SEA / PPC marketeer is het iedere dag opnieuw weer een uitdaging om bezoekersstromen naar onze lampenlicht websites te genereren. Hiervoor maken wij gebruik van alle advertentietypen zoals Text ads, Remarketing, Discovery ads, Google Shopping en meer. Je gaat leren werken met deze tools, zodat je na de traineeship onze bezoekersstromen kunt analyseren en optimaliseren ter verbetering van de omzet. Op termijn kun je naast het optimaliseren van de lopende campagnes de verantwoordelijkheid krijgen over het opzetten van campagnes in nieuwe landen. Daarnaast ga je jezelf bezig houden met innovatieve manieren, nieuwe features en mogelijkheden om meer marktaandeel te veroveren. 


Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime startersfunctie van 40 uur per week waarin je start met een supergaaf trainingsprogramma tot SEA specialist bij onze partner Adchieve, een award-winning bedrijf met expertise in marketing, data science en product-development. In het trainingsprogramma leer je alle facetten zoals Google Ads, Bing en bidding strategies en leer je om marketing (performance) data echt goed te begrijpen. Je krijgt de  mogelijkheid om internationale ervaring op te doen. Tijdens het trainingsprogramma werk je een deel van de week bij Adchieve en deels bij QLF Brands voor lampenlicht, in een team met ambitieuze collega's.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • een relevante HBO / WO opleiding hebt afgerond in richtingen als (online) marketing of data science;
 • een grote passie hebt voor online marketing (specifiek SEA/PPC) en hier alles over wil weten en leren;
 • een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen hebt;
 • gedreven bent om het beste uit jezelf en anderen te halen;
 • de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift;
 • gedreven bent en energie krijgt van omzet- en ROI targets;
 • affiniteit hebt met Google Analytics, bidtools en keyword/campagne automatisering.


Wij bieden jou...

 • een perfecte start van jouw carrière en concrete begeleiding om het SEA vak te leren kennen;
 • een uitdagende traineeship met studieovereenkomst én fulltime startersfunctie;
 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;
 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert, bij Adchieve in Den Bosch en/of vanuit huis;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;
 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.