Online Marketeer SEA / PPC

Omschrijving

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als SEA/PPC specialist en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij de gedreven online marketeer die ons naar een hoger niveau kan tillen, en wil jij jouw SEA campagnes over heel Europa laten schijnen? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een SEA Specialist voor ons team in Hapert (regio Eindhoven).


Wat ga je doen?
Samen met het marketingteam bestaande uit 19 specialisten, is het jouw missie om de Europese markt te bestormen en heel Europa kennis te laten maken met de sfeer en producten van lampenlicht. Samen met één collega ben je verantwoordelijk voor het beheer en de budgetten van alle SEA / PPC campagnes verdeeld over 28 landen. Je vindt het een uitdaging om met grote budgetten te werken en deze te beheren en doet dit bij voorkeur aan de klantzijde. 


Voor jou als SEA / PPC Marketeer is het iedere dag opnieuw weer een uitdaging om bezoekersstromen naar onze lampenlicht websites te genereren. Hiervoor maak je gebruik van alle advertentietypen zoals Text ads, Remarketing, Discovery ads, Smart Shopping en meer. Vanzelfsprekend analyseer en optimaliseer je deze ter verbetering van de omzet en naast het optimaliseren van de lopende campagnes krijg je ook de verantwoordelijkheid over het opzetten van campagnes in nieuwe landen. Daarnaast ga je jezelf bezig houden met innovatieve manieren, nieuwe features en mogelijkheden om meer marktaandeel te veroveren. Hiervoor maak je onder andere gebruik van automated bidding en Video advertising.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • een relevante HBO / WO opleiding hebt afgerond en minimaal 2-4 jaar ervaring hebt opgedaan als PPC marketeer;
 • je verder wil ontwikkelen tot senior SEA Specialist;
 • in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst;
 • tevens een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen hebt;
 • energie krijgt van omzet- en ROI targets om zo de campagnes te optimaliseren;
 • kennis hebt van Google Analytics en bij voorkeur (alle) Google Adwords certificeringen hebt;
 • ervaring hebt met Microsoft advertising, bidtools en keyword/campagne automatisering (bij voorkeur ADchieve);
 • affiniteit hebt met Video advertising;
 • bij voorkeur ervaring hebt met Click-ID tracking en attributie modelling.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende, dynamische fulltime functie met flexibel in te delen werktijden;
 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;
 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert en/of vanuit huis;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;
 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

De werving voor deze functie loopt via Personato.

Enthousiast? Reageer dan nu!

Stuur je CV naar l.janssen@personato.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Lieke Janssen via (+31)6 5893 3120.