Marketing Manager

Omschrijving

Ben jij een data gedreven Marketing Manager met leidinggevende ervaring binnen de internationale E-commerce en krijg je energie van een dynamische en ondernemende werkomgeving? Dan kunnen wij niet wachten op jouw komst! In verband met onze groei en de uitbreiding van het Marketing team op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij op zoek naar een Marketing Manager.


Wat ga je doen?

Als Marketing Manager ben je (mede) verantwoordelijk voor de aansturing van het gehele Marketing team. Je bent verantwoordelijk voor het structureel vertalen van onze internationale strategie naar de operatie. Het Marketing team bevat vele disciplines, van Marketplaces, CX, content en video creaties tot aan het optimaliseren van Ads. Als Marketing Manager ben je de rots in de branding en kritische uitdager voor onze marketing specialisten en stuur je ze samen met de betreffende teamleads aan. Je stuurt jouw team aan op de gestelde KPI's, persoonlijke ontwikkeling en de score op onze WOW kernwaarden. Naast de verantwoordelijkheid voor het gehele team, ligt de nadruk op het aansturen van de teamleads. Je neemt belemmeringen weg, zorgt voor persoonlijke aandacht met als doel het laten groeien van de mensen en daarmee de organisatie.


Data is belangrijk, en daarom ook een van de vijf pijlers waarop onze succesformule is gebaseerd. Je ziet er op toe dat op zoveel mogelijk momenten een automatiseringsslag gemaakt kan worden. Samen met onze data engineers zorg je voor een juiste behoefte schets, zodat de teams op de meest waardevolle manier hun werk uitvoeren. Innovatie hierin is key, wat jij bedenkt bestaat (nog) niet in de markt. Jouw rol is om dit mogelijk te maken.


Bewaking en uitvoering van de Marketing strategie is cruciaal. Hierbij daag jij jezelf ook uit om onze merkbeloften te testen, te challengen en te verbeteren. Uiteindelijk ligt de verantwoording en uitvoering, samen met jouw teams, in jouw handen! Denk hierbij aan campagnemanagement, lokalisering van Lampenlicht.nl in heel Europa, het verbeteren van marketing performance, content strategieën, conversieverbeteringen, social strategie, leiden van overleg ritmes (daily's en weekly's) en monitoren en uitvoeren van HR gerelateerde zaken zoals W&S en de beoordelingscyclus.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...  

 • beschikt over WO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt in een leidinggevende functie binnen internationale e-commerce;
 • over een uitstekende kennis van de DSP’s beschikt;
 • je kennis hebt van Scrum / Agile werken;
 • een bewezen track record hebt binnen marketing automation;
 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • resultaatgericht bent en beschikt over een sterk analytisch vermogen;
 • een een echte teamplayer bent en graag fungeert als sparringpartner voor je collega’s en het MT;
 • de Engelse en de Nederlandse taal beheerst beheerst in woord en geschrift.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid;
 • de mogelijkheid jouw ervaring verder uit te bereiden in een internationale snelgroeiende organisatie;
 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert (20 minuten vanaf Eindhoven) en vanuit huis;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels en als het weer kan FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch in onze gezellige kantine tijdens de pauze;
 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.