ICT medewerker

Omschrijving

Haal jij energie uit het verder helpen van collega's en los jij complexe ICT problemen feilloos op? Doe je dit het liefst parttime en binnen een snelgroeiende internationale organisatie? Lees dan verder! In verband met de uitbreiding van het IT team op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij op zoek naar een ICT servicedesk medewerker voor minimaal 24 uur per week.


Wat ga je doen?

Als ICT servicedesk medewerker ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns ICT support voor collega's binnen de organisatie. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de IT dienstverlening en bied je ondersteuning op het gebied van de IT-systemen, (kantoor)applicaties, hardware, smartphones en alle randapparatuur. Je coördineert en beheert de devices, assets, systemen en randapparatuur van je collega's, zowel bij hun indiensttreding, tijdens hun dienstverband als bij uitdiensttreding.


De support tickets die binnenkomen per telefoon of via ons intern ticketsysteem (Freshdesk) los je zelfstandig op of verwijs je door naar je collega specialisten of Product Owners. Je bent hierin communicatief vaardig en collegiaal. Het is belangrijk dat de eindgebruiker op de hoogte blijft van de status omtrent hun ticket. Je gaat de nog te ontwikkelen kennisbank onderhouden en je monitort de escalatieprocedures. In deze functie denk je ook proactief mee en neemt initiatief in hoe we de dienstverlening naar onze organisatie toe kunnen verbeteren, met als doel het IT team op een hoger niveau te brengen.  

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • minimaal een MBO (niveau 4) ICT opleiding hebt afgerond;
 • wellicht enige ICT (support) ervaring hebt opgedaan;
 • de gebruiker in alle gevallen goed kan opvangen en hierbij je geduld kan bewaren;
 • analytisch vermogen hebt waarbij je snel tot de oorzaak van het probleem kan komen;
 • accuraat werkt en goed kunt documenteren;
 • altijd voor het werkplezier van je “interne” klant gaat;
 • in het bezit bent van een rijbewijs B.


  Wij bieden jou...

  • een uitdagende, dynamische parttime functie met flexibel in te delen werktijden;
  • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;
  • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert (20 minuten vanaf Eindhoven) en vanuit huis;
  • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
  • de kans een vliegende start te maken in je IT carrière en hierin door te groeien;
  • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
  • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
  • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;
  • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).

  Pas jij bij ons?

  Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


  QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

  QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


  Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

  Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.