Customer Service Manager

Omschrijving

Ben jij een ervaren en gedreven Customer Service Manager die ons (internationale) Customer Service team kan leiden in de volgende fase van onze snelle groei? Ben jij een 'vierkante' peoplemanager die kan bouwen, plannen, organiseren, structureren en automatiseren?  Solliciteer snel en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Wat ga je doen?

Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor de totale klantenservice operatie en de prestaties van het customer service team dat zorg draagt voor een optimale klanttevredenheid. Je hebt een voorbeeldrol als het gaat om klanttevredenheid en je weet als geen ander in te spelen op de wensen en behoeften van de klanten. Door je inspirerende en coachende manier van leidinggeven creëer je de juiste omstandigheden om de beste service te kunnen verlenen en klantverwachtingen te overtreffen. Je zorgt voor een efficiënte invulling en aansturing van het team en een optimale bezetting op basis van de forecasts. Je gaat als product owner van Salesforce voor effectiviteit en efficiency door het optimaliseren en automatiseren van IT processen. En optimaliseert processen binnen het Customer Service team. Zo bouw je een team dat klaar is voor de toekomst! 


Jouw functie in hoofdlijnen:

 • Je bouwt aan de Customer Service organisatie en anticipeert daarbij op de snelle groei van het bedrijf en leidt de afdeling customer service naar een hoger, professioneel niveau.
 • Je signaleert continu verbetermogelijkheden en werkt deze pro-actief uit tot verbetervoorstellen en je bent doorlopend bezig met het monitoren van de klantbehoeften en het bewaken en verbeteren van de systemen en procedures ten behoeve van de klanttevredenheid.
 • Als echte people manager beweeg je je regelmatig op de werkvloer, spreek je mensen aan - indien nodig - op houding en gedrag om hun prestaties te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal HBO werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding;
 • minimaal 4 jaar ervaring hebt in in een leidinggevende functie binnen een (commerciële) customer service omgeving;
 • super klantgericht bent, goed kan coachen en uitstekend kan communiceren;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en je verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van (aanwezigheid tijdens) avond- en weekenddiensten;
 • bewezen (en gedegen) kennis hebt van CRM systemen en bij voorkeur van Salesforce;
 • affiniteit hebt met het automatiseren van (standaard) processen;
 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende, verantwoordelijke fulltime functie;
 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamisch snelgroeiende organisatie;
 • om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert en/of vanuit huis;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze (uiteraard op 1,5 meter afstand);
 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.