Accountmanager E-commerce

Omschrijving

Heb jij sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, feeling met (data) analyses én een drive om Sales kansen binnen een dynamische e-commerce organisatie optimaal te benutten? Lees dan verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een fulltime Accountmanager voor ons Commerce / Customer team in Hapert (regio Eindhoven).


Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de B2any klanten voor lampenlicht en QAZQA (Nederland en België). Dit zijn klanten die grotere hoeveelheden afnemen, eenmalig en bij voorkeur uiteraard klanten die we vaker terug zien. Je bent samen met je collega's hun vaste aanspreekpunt en jij weet; een discussie met de klant voeren heeft geen zin, maar het bieden van de juiste oplossing wel! Je volgt dagelijks de sales funnels, zodat je proactief sales kansen benut. Ons RFM model (recency, frequency en monetary value) geeft exact een weerspiegeling van waar de klanten zich bevinden en met wie contact opgenomen moet worden. Je analyseert de data waardoor jij precies weet wat de B2any klanten bezighoudt en je de rode loper voor hen uit kan rollen. Samen met het Commerce/Marketing team draag je dus bij aan het optimale resultaat voor een perfecte klantbeleving. 


Je bent o.a. verantwoordelijk voor het behalen van gestelde KPI's zowel op klantsegmenten als omzetdoelstellingen. Je monitort de NPS actief en handelt hiernaar, het tevreden stellen van klanten is jouw passie. Je weet dat een goed relatiebeheer en -management cruciaal zijn voor jouw omzetdoelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van account jaarplannen en omzetdoelstellingen van grotere klanten binnen jouw portfolio, je houdt frequent contact met relevante klanten, bezoekt deze middels evenementen of beurzen en nodigt hen uit. Je denkt mee over het verbeteren van het commerciële beleid en draagt proactief verbeteringen aan. Je onderhoudt contact met (bestaande of nieuwe) klanten, stelt offertes op en ziet toe op gemaakte leverafspraken.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
 • zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend beheerst;
 • beschikt over analytisch vermogen en 'feeling' hebt met (data) analyses;
 • minimaal 2 tot 3 jaar ervaring hebt opgedaan als accountmanager en bij voorkeur binnen een E-commerce omgeving;
 • sterke affiniteit hebt met (sfeer)verlichtingsartikelen;
 • beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je afspraken nakomt, zelfstandig goed functioneert maar ook graag samenwerkt;
 • commercieel gedreven bent en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou...
 • een uitdagende en afwisselende fulltime functie;

 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamisch snelgroeiende organisatie;

 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert (20 minuten vanaf Eindhoven) en vanuit huis;

 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;

 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;

 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;

 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels en als het weer kan FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch in onze gezellige kantine tijdens de pauze;

 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 130 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.